mérgezetlen csecsemők

Tisztában vagyunk azzal, hogy a gyermekeinket születésük pillanatától mérgezzük? Ez tény! Sajnos igaz! Hol a megoldás? Sodium Lauryl, illetve Sodium Laureth Sulfatementes sampon, habfürdő. Vagy újabban átnevezve, ammoniumra, a hatás ugyan az, a méreg se jobb a másiknál. Vagy a talkum mentes babahintőpor. Nem is beszélve a fluorid mentes fogkrémről Segítsünk gyerekeinknek egészségesen élni, már születésükkor!

Ági vagyok

fubenfaban: enHurai Józsefné, Ági vagyok. Tanácsadóként dolgozom, a Neways International cégnél. Igyekszem folytonos tanulás és képzés mellet,tudásomat mindenki javára fordítani. Szivesen válaszolok kérdésekre, segítek megkeresni a legjobb megoldást a következő oldalon: www.bionomland.eu
Kívánok mindenkinek jó egészséget.

Ajánlott oldalak

Dániel vagyok

fubenfaban: Dancus Mamám csak Dancusnak nevez. 3 évesen allergiás voltam mindenre, ami fű és virág. Nem kaptam levegőt, nem tudtam aludni, nagyon rossz volt. Anyukán vett a Newaystől termékeket, amikor 5 éves lettem, mert már pipát kellett használni. És fél év múlva már nem kellett orvosság, meg pipa, a doktor néni is azt mondta, nem is igaz, hogy én valaha is allergiás voltam. Azóta sincs semmi bajom, pedig nem régen lettem 8 éves.

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Étrend

2007.10.19. 18:38 - fuben-faban

Címkék: üzlet betegség csecsemő egészség gyermek allergia baba természetgyógyászat

Nagyon nehéz ebben az információ áradatban eldönteni, mi a jó és mi a rossz. Melyik flakon mit tartalmaz, mi a hasznos és mi a káros.

Mindenkinek saját magának kell megfigyelnie önmagát, mire is vágik a szervezete.

Amikor pici gyermeket etetünk, vagy éppen kisded korút, a gyermeket a megfigyeljük, mindig tudja, mire van szüksége, és abból mennyire. A legtöbb gyermeket nem kell tukmálni, hogy egyen, sőt egyáltalán nem kell tukmálni, ha izlik, amit eszik, akkor enni fogja. Ha szája íze szerint készítjük el a táplálékát, és nem a boltban kész ételeket vásárolunk, akkor biztos jó ízüen eszik. Megfigyelhetjük azt is, hogy a gyermek időnként milyen táplálékra "specializálja" magát, van mikor zöldség féléket eszik szívesebben, van mikor csak gyümölcsöt fogyasztana, van mikor tészta félék a menők, van mikor hús, vagy tojás, vagy hal ehetnéke támad, attól függően, a szervezete mit is kíván.

Vannak persze rosszul étkező gyermekek is, ott való színű már alapjaiban, a kismama méhében érte valami a csecsemőt, ami miatt nem eszik szívesen. Például valaminek a hiánya.

De most inkább arról beszéljünk, hogy a gyermekek azt kérnek és fogyasztanak szívesen, amire a szervezetüknek szükségük van. Sajnos mi felnőttek, már nem figyelünk úgy oda a belső hangrsa, hogy mire is lenne szüksége a szervezetnek, csak tömjük magunkba a rántotthúst, mert megszoktuk, hogy minden vasárnap azt eszünk, mert a vasárnap nem vasárnap rántotthús nélkül. És még sorolhatnám az ehhez hasonló rossz szokásokat.

Az is tény, hogy a termőföldjeink nem egyformán gazdagok tápanyagban, sőt egyre rosszabb a helyzet. Mostmár arra is figyelnünk kell, honnan és milyen termést, árut szerzünk be, ami pótolja valamelyest a vitamin és tápanyag, valamint nyomelem készletünket.

De sajnos az őskorig már nem tudunk visszamenni, ezért más módját kell megtalálnunk ezeknek a pótlására.

Vannak már a kereskedelemben táplálék kiegészítők, de sajnos ezek közül sem mindegy, hogy melyiket választjuk. A mesterségesen előállított vitaminok kb. 2 %-a épül be a szervezetbe. Azt is tudni kell, hogy a szervezetünk, hogy a C vitamint kellő képpen fel tudja használni, még 16 féle más egyéb nyomelemre és vitaminra is szüksége van. Tehát nem elég, csak bekapkodnunk a pirulát. olyan kiegészítőket kell beszereznünk, amelyik komplex. Minden szükséges benne van, és legalább majdnem 100 %-ban be tudjon épülni.

És persze semmi ne legyen génmanipulált.

Tehát az étrendünk, álljon zöldségből gyümölcsből, fehérhúsból, magvakból és mellette még táplálék kiegészítőket is fogyaszthatjuk, ellensúlyozva a táplálékunkból hiányzó elemeket,  amelyek az ellenálló képességünket növelik, az immunrensdszerünket erősítik, szellemi tevékenységünket fokozzák, fizikai erőnlétünket visszaadják, sőt afrodiziákum ként hatnak és mellesleg még jól is érezzük magunkat.

Sőt a fogyókúra idejére sem kell megvonni magunktól semmit, étkezhetünk a megszokottak szerint, mégis fogyásnak indulunk, ha megtaláljuk a szervezetünk egyensúlyát, a megfelelő táplálékkiegészítőkkel

Hurai Ági

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsemomergezes.blog.hu/api/trackback/id/tr34201456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása